En kväll fylld av bastubad och säckpipa

Mamma och Tomy har ju precis kommit hem. Jag har ju bott hos min daddycool under tiden och det har varit riktigt mysigt! Dessutom har jag lyckats få honom att gå, i alla fall lite, på GI. Han gillar det, fast han erkänner det inte. Men det är en annan historia.

Som sagt, de är nyligen hemkomna. Huset blev på två sekunder fyllt av liv och rörelse igen, inte klokt hur tomt och läskigt det har varit nu dessa tre veckorna, jag har knappt varit här alls. Men nu är det andra bullar. Skotsk musik (de har ju varit i Skottland) skotska skämtmössor och skotsk dans.

Jag börjar bli trött på säckpipe-tjutandet...

Men mamma var glad att se mig i alla fall, jag fick lite armband, massa rassel-tassel som jag gillar och en finfin sjal. Sen har vi njutit av bastun hela kvällen, och vi har skrubbat. Skrubbat finnar! Haha, lite kul, med tanke på att vi är lite finnar. Sen har vi tryckt finnar, eller som mormor säger på finlandssvenska "strypa landsmän" , fast det låter mer såhär "stuuupba lannsmänn". Ja ni fattar?

Så nu är jag ren och fin.. och har ont i öronen av säckpiporna. "Jättefint" är det enda jag säger när mamma och Tomy tittar på mig med glittrande ögon som små barn när det spelas på högsta volym. "Jättefint" så går jag in på mitt rum och stänger dörren..

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahahaha. :p Jag tar dem med en vanlig digitalkamera. :(

2009-08-09 @ 02:21:04
URL: http://lindasofiedahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0