Once you go black you never go back

Tjofaderfittan!

Återgå till min bloggspace. Känner att detta är för tragiskt helt enkelt, platt och tråkigt och oinspirerande.

Så välkomna till min bloggspace ni, mina tre läsare :)

http://johannafridawilma.bloggspace.se




Puss på er!

I'm on the right track again

Här är jag! Strålande glad och igår studsade jag till och med lite. Det var längesen jag studsade, men igår då studsade hela jag. Det kändes bra. Studsa är jävligt bra!

Anledningen var så enkel som ett litet glädjande ljus att se fram emot. Det var allt jag behövde, någonting som kan fylla upp min höst lite, annars hade det lätt bara blivit äldreboende och jag skulle vara halvvägs till dement.

Jag och min mor satt och kollade runt på skolor, överallt. Skolor som innehåller någonting av dans, teater eller sång. Vi hittade en i Norge, som vi trodde var perfekt. Tills vi såg ett youtube-klipp på deras senaste uppsättningar av "Cats". Förlåt, nu kommer jag att låta som en hemsk människa men det såg ut som inavlade katter.. Och koreografin? HAHAHAHA. En arm här och ett ben där och en liten kattjävel som satt i mitten och skakade svans. Väldigt skrattretande! Och priset för denna mentala institution då? 70 000 norska kronor. Tack, men nejtack.

Så där satt vi i soffan och skrattade åt dessa... jag vet inte vad jag ska använda för uttryck... och så helt plötsligt så kommer det upp en annons om en musikal-utbildning i Malmö. OCH DET ÄR DÄR JAG SKA BÖRJA!

Wie! Den trettonde september ska jag vara på min första lektion. Det är liksom förlagt på kvällstid ett par kvällar i veckan, jag ska läsa ensemblesång, musikalinterpretion, musikalteater, repetoar, jazz, broadwayshowdance och musikalproduktion. Sen blir det förmodligen en privatlektion i veckan och man får en egen coach som följer upp en ett par gånger under terminen och förhoppningsvis kommer detta att bli jättebra!

Wie, nu kan nog det mesta kvitta. Jag är glad över detta i alla fall!

En annan sak jag är glad över är att jag steg upp kvart över sex imorse för att sticka till gymmet, nu jäklar skapar vi goda vanor, jajemen! Snart kommer sunda, trimmade Johanna med vitt leende (yesbox har fixat tandblekning också).

Som mamma sa igår: "efter ett halvår på MAMA (skolan), och med ett vitt leende, längre blont hår och vältränad kropp, vilken jäkla skola kan säga nej då?"


PUSS!

Beslutångest

Jag mår inte dåligt. Jag är bara rastlös, och arg och osäker och självsäker och svettig och kall omvartannat.

Men jag mår bra.

Dagen spenderades i sängen, med att filosofera som en idiot, eller som den smarta tonåring jag är. Jag är smart, jag ska bara komma på något att göra med all smarthet.

Jag har förlorat min myckenhet. Liksom. Jag är inte så mycket längre... Jag vill vara mer, jag vill ha dig mer, jag vill vara mig mer, jag vill mer, jag vill så jävla mycket mer.

Ni hör ångesten? Den väller snart över.

Nu tar jag snart bussen in mot malmö. Jag ska sjunga och dansa, satsar stenhårt på att komma in på en skola nästa år.

Jag saknar min pojkvän. Jättemycket.

RSS 2.0