Fest-förberedelser

Snart sätter den heliga ritualen igång.

Det ska bli rakning av ben, målande av tånaglar, ansiktsmask, hårinpackning, manikyr.. you name it!
Dessutom val av kvällens kläder och make-up.. För att inte tala om halvtimmen jag ska ödsla för att bråka med mitt hårsvall. (Ett svall bestående av blont axellångt platt, tråkigt hår, yeah).

Till detta ska jag dricka en passoa-drink. Visst låter det sensuellt?

Oj, juste. Måste köpa födelsedagspresent till de jag ska till.

Det blev helt plötsligt bråttom.

Hejdå!

Avundsjuk.

Att sitta i en svettig korvvagn med orent hår, avskavt rött nagellack och orakade ben samt läsa en harlequin-roman är inte det smartaste jag gjort på länge.

För er som inte vet vad en sådan roman innebär kan jag sammanfatta det såhär: överjordiskt snygga och självsäkra kvinnor, nej inte brudar, utan riktiga kvinnor. I just den jag valde är det en lejontämjerska, nej jag är inte ironisk, hon är verkligen det, på en omkringresande cirkus. Dessutom hade hon långt svart blankt hår och ben som räcker över mina bröst, långa, vältränade såklart. För att göra det hela värre brukade hon ibland extraknäcka som akrobat, det vill säga att hon då och då gör lite bakåtvolter och saltomortaler eller vad det nu heter. Till råga på allt kan hon utöver allt det andra fem språk flytande, där ibland franska och italienska. Avundsvärt? Neejdå.

Och för att göra det hela lite bättre så har hon båda fötterna på jorden och är knappt medveten om vilken man-mangnet hon är. Såklart får en gryyymt snygg kille ögonen på henne och där är historien. Det är sex, passion, snygga kroppar och ja... lejon.

Där satt jag i en korvvagn och kände mig sådär lagom sexig.


Världens konstigaste dröm

Igår var jag på grillkväll.. och jäklar vad vi snaskade i oss saker. Först vitlöksbröd, sen grillspett med pommes, sallad och tzatsiki, sedan marshmallows (jag och Hence fick ryck och tog hans bil för att köra hem till mig och hämta.. mmm så gott!) sen vaniljglass med hallon.. Och det tar inte slut där! Tillsist ställde vi fram två stora skålar med chips och dippa. Men vid det laget höll jag på att kräkas, av ren princip tog jag ett ur varje skål, men sen var det stopp! Det känns till och med som om det är stopp idag också..

Inatt hade jag världens konstigaste dröm, det kanske berodde på den eneroma mängd socker jag lyckades glufsa i mig igår? Jag vet inte, men konstig var den i alla fall.. Okej, så här var det:

Jag skulle ha uppkörning och jag var så jäkla nervös, men vi körde inte upp i vanliga bilar uta typ något radiobils-aktigt. När jag var på väg emot han som höll i uppkörningen (inte min egna körlärare utan den snygga på samma trafikskola) så höll jag nästan p åatt bli påkörd aven trebarns pappa som hade sin uppkörning. Den snygga körläraren jublade över hans bedrifter, vilket jag tyckte var liiite konstigt, man brukar ju inte precis hoppa av lycka om någon skulle hålla på att köra på en stackars liten vilsen flicka som mig?

Så när jag kom fram till snyggingen så gav ahn mig en lapp med en massa styrkeövningar på. Jaha? Det var konstigt tänkte jag, sen när ska man vara stark för att få körkort? Men så förklarade han att det ingick i uppkörningen. Jag ryckte på axlarna och gick emot den byggnad han förklarade för mig var styrketräningslokalen. Den var jättekonstig och felra tusen våningar hög så jag fick åka hiss. Tillsist kom jag fram till rätt våning och där satt min vanliga körlärare och drack kaffe med... tro det eller ej.. Daniel Wrestling!

Det konstigaste med det här i drömmen är att jag hejar på honom som om det inte var någonting konstigt med det. Men det är ju sjukt konstigt.. Kronprinsessans blivande man och min kärlärare sitter och dricker kaffe på gymmet där jag ska göra övningar för att få mitt körkort?

När jag väl kommer in till alla maskiner så är typ alla mina kompisar där, men jag hälsar inte på dem.. Olivia, Alex, Robin, Hence, Janni, Linda, Freddy, ja alla de som jag grillade med igår kväll var där... Och bara tittade på mig, som om jag var dum i huvudet, riktiga bitch-blickar! Haha, men jag reagerade inte ens, jag var så fokuserad på min uppgift.

När jag skulle göra den första övningen på pappret jag hade fått av snygging-läraren så förstod jag inte hur man skulle montera ihop maskinen (ja, man skulle själv bygga ihop skitet från scratch), då hoppar alla mina killkompisar in och är helt plötsligt väldigt engagerade i mig och min träning, de bygger ihop maskinen, men lastar den alldeles för tungt. Så jag klarar inte av att lyfta det!

När jag hade försökt ett par gånger utan några positiva reslutat så kryssas rutan efter övningen på pappret för av sig själv med ett rött kryss - som i typ Harry Potter, bläcket kom upp ifrån pappret av sig själv, ett skrikande rött kryss som bara skyltade med hur dålig jag var.

Och såhär fortsatte det. Jag klarade inte av att bygga ihop någon av maskinerna så mina killkompisar hoppade in i bilden och byggde av glatta livet, varje gång lastade de dock för tungt och varje gång misslyckades jag. Tillsist var hela mitt papper fyllt av röda kryss.

Efter sista misslyckandet med en konstig övning, man skulle typ hänga upp och ner och dra en tyngd med näsan (det finns uppenbarligen ingen gräns för hur konstiga drömmar får lov att vara) så dyker snygging-kärläraren upp, "puff" sa det och ur ett vitt rökmoln kliver han, och där hänger jag upp och ner med en klämma för näsan och säger med väldigt nasal röst "har jag klarat det", men han svarar inte utan bara tar mitt papper och river isönder det, sen innan han försvinner igen skriker han ut, så att hela världen hör det: "du kommer aldrig att ta ditt körkort".

Och där vaknade jag. Dessutom var jag helt svettig och hade riktig panik, vilken hemsk dröm! Den var så detaljerad så det ar nästan verkligt, helt ärligt, hade inte handlignen varit så orealistisk så hade jag nog trott att det hade hänt på riktigt. Jag tror att detta är mitt undermedvetna som ger mig en spark i arslet. Jag måste helt enkelt skärpa mig med körkortet och pallra mig till gymmet. Skuldkänslior blandat med sockerchock efter grillkvällen... tja, det slutade ju helt klart inte bra alls.

Som tur är så har jag varit på körskolan idag, och nu ska jag sticka till gymmet. Efter den drömmen vågar jag inte annat!

Vad jag ska göra innan jag dör

Nu under upprensningen av mitt rum hittade jag en fin liten skrynklig lapp. Utdragen ur ett block och nerplitat med finaste skrivstil. Jag kommer ihåg dagen jag skrevdet. Sommaren innan jag skulle börja på gymnasiet, sittandes i min bästa väns trädgård. Vi pratade allt och inget, språkresan jag precis hade kommit hem ifrån och hur livet skulle bli nu, när vi äntligen skulle ta första steget in till den stora världen, vuxenvärlden.

Vi visste ju ingenting då, vi visste inte hur det skulle bli, vi var bara glada, förväntningsfulla och till bredden fyllda av pirrande känslor. Då skrev jag den där lappen. "Saker jag ska göra innan jag dör".

- Bada med delfiner
-Sälja en tavla jag själv har gjort
-Hoppa fallskärm
-Bevittna ett mirakel
-Lära mig latin
-Lära mig spela piano
-Åka till Afrika
-Varit på alla kontinenterna
-Ha en utställning
-Tala för någon annans rättigheter
-Åka luftballong
-Ta dykarcertifikat

Ja, det är ju ingen dålig lista. Nu, två år efter har jag inte lyckats stryka för en enda sak av de här grejerna. Min pojkvän ska till och med ta fallskärmscertifikat om ett par veckor, och jag kommer bara att stå och titta på? Det är dags att ta tag i sakerna, att ta tag i mitt liv. För det här, mina vänner, ska bli det mest intressanta och innehållsrika liv världshistorien någonsin har skådat!

Pappas lilla sessa

Aja, det får duga med digital-kamera kvalité. Inte för att den är dålig, jag har världens bästa kamera, men systembilderna blir lite mer högupplösta, lite skarpare bara, plus att där är manuell fokus, som jag älskar!

Men här är mitt prinsess-rum. Min sagodröm. Min himmelsäng!



Tavlorna ska bli uppspikade på väggen ovanför huvudändan så att säga. Det är ett litet kollage med Lasse Åberg och bilder på mig som typ femåring. En sötare och lite charmigare version helt enkelt! Det var kanske i den åldern som man kunde bli lyrisk över en himmelsäng också?


Mysiga pyjamasbyxor som jag fick av Olivia efter hennes lilla fyra-veckors besök i Nice i Frankrike.



Ett litet kollage med Lasse Åberg och bilder på mig när jag var typ fem år. Antagligen en mer passande ålder för att ha ett prinsess-rum med himmelsäng. Men men, what can I do?



Ahh, det är så fint så att man kan dö helt enkelt!

USB-utgångar

ååårh, vad jag hatar usb-utgångar på kameror. Kunde det inte bara ha varit samma utgång på alla kameror. Eller inte samma, likadan! Det hade ju underlättat lite. För nu sitter himmelsängen uppe ovanför min säng på mitt rum, och den är sådär sagolikt underbar som bara himmelsängar kan vara! Jag har drömt om detta ögonblick i hela mitt flickiga lilla liv helt enkelt!

Så tänkte jag visa genom att ta fantastiska bilder med min system-kamera och tänkte att det skulle fungera kanon-bra med samma usb-sladd som till den digitala. Men icke. My moment is gone. Buhu. Jag funderar allvarligt på att ta cyklen och cykla igenom staden hem till mor och leta upp rätt sladd.

Men jag är så död så att jag knappt vet vart jag ska bli av.

Dilemma.. även kallat I-landsproblem.

Helgens tillställningar


Jag och.. Robba, tror jag. Är inte helt hunda än på Gustavs killkompisars namn.. I vilket fall som helst, i fredags hamnade jag mitt i grabb-smeten. Det var öl och peppar-shots, snack om silikonbröst och jeans-bakar. Jo, det var trevligt, och ja, jag trivdes. Jag trivs rätt bra bland grabbar, smälter nog in rätt bra med.

Gustav fick in en sån himla bra pose-gay-fåfäng-kille-bild så jag nästan dog.


Det här är då Ankan, (ja, serisöt, de kallar honom det) och Gustav. Bilden talar väl för sig själv antar jag..
Lördagskvällen. Då vi väntade på Olivias hemkomst oh en hejdundrande fest. Men planerna föll i kras efter ett telefonsamtal, hennes flyg hem var överbokat. Då är min fråga: vilken inkompetent jävel har dem satt på bokningen?

Jaha, jag hade ju inte sett fram emot att träffa Olivia sen typ den dagen hon åkte. Fast, det var värre för henne.. där stod hon på en flygplats i Frankrike och ska få komma hem till en välkomst-fest efter fyra veckors språkstuderande. Kul ju!



Well, allt som allt en väldigt trevlig helg. Dock känner jag att jag inte fick särskilt mycket vila.. Men smällar man får ta helt enketl!

Allsång på skansen

Gud vad jag föraktar detta program just nu..
Orh, hade inte pappa kommit på att det är allsång på teven ikväll hade min nya sänghimmel varit på plats.


Fast.. jag ska nog också sätta mig framför teven och allsång, har ju inte sett det på hela sommaren, och utan allsång är det ju inte sommar.

Gud, jag skrev inte precis det.. Jag är inte så svensson-svensk. Trodde jag i alla fall!

Makabert, minst sagt!



HUR HEMSKT ÄR INTE DETTA ?

Och nej, det är ingen bild jag hittade på nätet.. Den är tagen med min kamera i malmö.
Förlåt, emn det ser liite komiskt ut.. Gustav höll i alla fall på att dö av skratt. Jag vill inte skratta för jag vet att jag kommer ligga med skuldkänslor sen n'r jag ska sova, och då kommer jag aldrig kunna sova.

Men se detta i ett annat perspektiv, "teckan-film-perspektivet", kan ni då se det komiska i det hela?

Eller är det bara jag som är en dålig människa?

Mitt glassiga liv som korvförsäljerska

Nu drar jag till korvaludan (korv-vagn för er som inte är skåningar) och tråkar halva dagen. Helt sinnessjukt vad lite där händer i den vagnen, har man tur, och då menar jag TUR så är där väl ett flöde av ca re kunder i timmen. INte kul. Där sitter jag på en träpall och glor på alla som går förbi. Mestadels massa tråkiga människor.

Igår kom jag på en lek. Hemskt va? Att jag sitter i en korv-vagn och får hitta på lekar till mig själv som en annan dagisfröken.. I alla fall, det var en ganska kul lek. Man måste välja minst ett plagg från varje person som man själv ska ha sin garderob. Inte det lättaste, till sist satt jag och skrattade för mig själv och tittade på en gammal tants rakt igenom ill-gröna outfit. Det var svårt att hitta något hos henne som jag hade kunnat tänka mig att ta på mig, tillslut valde jag nagellacket, tänjde liite på reglerna där. Fast där är ju inte precis någon som kan sätta den gränsen mer än jag..

Well, however, nu drar jag dit. Efter att jag gått ut med byrackan och varit hos grannen för att mata katten. Det där med husdjur alltså...

Vi drar till malmö



Nu ska jag och Gurra G till Malmö, det ska bli bio och middag på entré. Och kanske om jag är snäll, lite lite shopping! :)



Härlig morgonbild, mitt i gröt-katastrofen!


Men som sagt.. vi drar till malmö!

En söndag

Det är så himla mycket söndag idag. Jag och Gustav yr omkring som små hönor och frukosten bestod av mannagrynsgröt. Som jag smidigt försökte överlåta till honom att koka för att kunna sätta mig vid datorn och filosofera en stund. Men icke, fem minuter senare hör jag ett rop på hjälp som följs av en massa små svordomar. Gustav Grötkokaren. Haha, eller inte. In i köket kom jag och där stod han, röd i huvudet och med blixtrar spottandes ur ögonen, och spisen fylld av mjölk och köket fyllt av os. Men det blev god gröt i alla fall, så lite duktig var han. Såklart!

Tänkte lägga upp lite bilder från Tosselilla nu. Underbart rolig dag, jag var nog den som hoppade omkring mest, jag har till och med träningsvärk idag. Hinderbanan var värst, jag och Gustav var dessutom tvungna att utmana varandra, ja, han vann, men det räknas inte. Han är förfan 80 kg muskler!


Kan ni gissa vem som var fotografen till denna bilden?


Som sagt, värre än en fem-åring. Och jäklar vad jag har träningsvärk av denna banan idag..


Charmigt...


Två bröder. Min kärlek och lille Henrik!


Gustav har alltid gillat bilar! (Helt ärligt, de här trampbilarna var
de roligaste på länge!)


mmm, korv! (det är ju inte jag trött på efter att ha jobbar i en korvvagn halva sommaren)
men det satt rätt fint i kistan i alla fall!



Vi testade undervattensfunktionen! SJUKT HÄFTIGT!



Charmigt!

Allt som allt en väldigt bra dag. Även fast Gustav var sjukt bakis och det första jag gör är att dra upp honom i den där vansinneskarusellen som pendlar fram och tillbaka och samtidigt snurrar. Det gjorde inte hans huvudvärk mycket bättre.. Men med panodil och lite kärlek gick det fort över!

Lille Henrik



Bild på Gustavs lillebror Henrik för ett tag sen, tagen med min gigantiska systemkamera ungefär tre sekunder innan han for i gatan... Ja, det är inte lätt att lära sig att cykla, personligen tog det ett bra tag för mig. Mamma tog till och med cykeln ifrån mig, när jag hade lärt mig att cykla, för jag ramlade för ofta..

Men i alla fall, med den här lilla plutten ska jag och Gustav till Tosselilla imorgon. Eller, jag kanske borde säga att vi ska använda honom som täckmantel för att själva kunna apa sig och studsa runt och bada och klättra och mata getter.

Blir det inte sol imorgon så dör jag... Eller nej.. för då ska jag shoppa istället, men just nu vill jag bara hoppa runt på Tosselilla!

Nu ska vi iväg till någon av Gustavs tjejkompisar.. jag som i hemlighet hade hoppats på lugn kväll framför teven. Men icke, aja, det blir nog trevligt!

See you!

Fredag kväll

Jag vet inte riktigt vad jag vill att denna kvällen ska bjuda på. Först skulle det ju bli ppolparty, men det blev inställt, sen skulle det bli utgång, men hälften av vårt lilla tjej-crew gick och blev sjuka (däribland jag) så nu känner jag mig lite småsugen på allting.

Men nu ska jag i alla fall övningsköra hem till my lover. Det här med att köra börjar gå riktigt bra! Så ni kan vara utomhus utan att riskera livet. Bra va?

Jag har en plan!

Och den är grym! Jag ska möblera om och fixa till mitt rum hos pappa. Det har alltid varit någon form av provisorisk lösning och det är så dumt planerat att man nästan får panik där. Mitt rum hos mamma är planerat in i minsta detalj och har ett mörkt tema med cerisa inslag och massvis av marilyn monroe tavlor. Usch, det lät förfärligt hemskt, men jag ska lägga upp bilder på att det är riktigt mysigt lite längre fram.

Men här är mitt rum hos pappa (ostädat förvisso)


Ja, ni ser! Det är mest ett ihopsläng av möbler. Till exempels den där byrån är nästan tom på grejer,
alltså helt värdelös.

Men jag har ju som sagt en plan. Och den planen heter Ikea! Det här ska bli fluffigt rosa och mysgulligt!

Jag har inte kommit ur åldern då man älskade ljusrosa och himmelsängar, och ett sånt myggnät från Ikea ska jag definitivt ha ovanför min säng. Kolla bara så fint!


Och självklart ska jag ha ett småblommigt överkast. Småblommigt passar så bra till svarta tjocka ramar, och sådana har jag redan på mitt rum som är fyllda med balettmotiv och fotografier. Eftersom jag är en liten dansare då såklart!



Dessutom ska det blomstra lite på väggarna. Så himla fint tycker jag, och som jag sa innan, svart blir bra kontrast till det fluffiga och småblommiga!



Sen fattas det bara en mysig matta att sätta fötterna på och lite ljus, så har jag ett ritkigt fint rum. Som kommer kosta max 700 kr! Lite ommöblering och spackla igen hål och måla över, men vi har kvar färgen här hemma. Det enda som är kvar nu är att övertala pappsen... Det är nästan det svåraste!

Nu ska jag snart träffa Johannisen och vi ska plöja second hand butiker hela dagen, kanske hittar någonting fint!!

Googla sig själv




Jag erkänner, ibland kan jag vara lite självupptagen.. 
Det är nämligen så att jag satt och googla mitt namn och min föregående bloggadress innan, bloggen finns visserligen kvar, men nu när jag har fått så bra kläm på den här domänen så lär jag stanna här. När jag googlade mitt namn kom mest en massa rtiklar upp från Trelleborgs Allehanda (woohoo, närtidningen vars största nyheter är när tjejer som jag fyller 18... suck). Den artikeln har jag länkat till här nedan om det skulle intressera någon. Vill bara varna om att den får mig att låta som en överperfekt tjej, som skrattar och slänger med håret och fyrar av ett bländande vitt leende..

Däremot var det andra bullar att googla min gamla blogg-adress. Hittade någon som hade skrivit om mig och mina planer på bröstförminskning, hon tyckte att någon skulle försöka övertala mig att inte göra det osv. Men nu är det gjort och jag har adrig varit mer nöjd i hela mitt liv, så tji fick hon!

http://trelleborgsallehanda.se/personligt/article448231/Johanna-alskar-att-sta-pa-scen.html

Sommarkväll

En härlig, varm sommarkväll med fågelkvitter och mysigt skymningsljus. Grilldoft och grannbarnen som springer omkring och skrattar...

Så hade det kunnat vara, fast nu är vi i Sverige och en vanlig sommarkväll här innefattar regn och myggor, och småbarnen sitter inomhus för att det är för kallt.. 

Men grilldoft blev det i alla fall och trevligt sällskap!



Han ser sådär lagom munter ut över att vara med på bild,
och visst ser han ut som någonting taget ur mumindalen?
Jag kommer bara inte på vad!

Kan ni tänka er att jag är moster? MOSTER? Skumt! Och det här är då min systerdotter.
Visst får det mig att låta väldigt vuxen?

Och min systerson. När han ska bli stor ska han bli fotbollsproffs, tävla mot
sin pappa om vem som har mest pengar och inte föda barn! Haha.

Tracy Chapman

 

Det här är guld i mina öron!

Upp i rök!

Ska snart krypa till kojs, med min lön under huvudkudden...
Nej, jag bara skojade lite, självklart ska jag inte lägga den där.

Hade inte vågat det efter en viss historia jag hörde idag. Jag och pappa hade finbesök av min syrra och hennes familj; mina två systerbarn och hennes man. Gud vad stora mina systerbarn har blivit. Gud vad konstigt det låter att säga så. Det är nog första gången jag uttrycker mig så, innan har jag inte känt mig gammal nog i rollen, men det är ju en viss del som följer med att fylla myndig kanske? Nej, skämt åsido, jag blev faktiskt moster redan som 4-åring. Sen är jag ju en liten sladdis också, det förklarar ju det kanske lite.

Men i alla fall, min systers man berättade en sjuk historia som jag fastnade för, eller jag fick nästan lite ont i magen av den, bara för att det var så synd. Jo, det var såhär (detta är sant!) att en dotter brukade ofta fråga sin mamma varför hon aldrig köpte en ny säng, den gamla var ju väldigt dålig och obekväm och inte bra för hennes rygg. Men mamman vägrade köpa en ny säng, hon trivdes bra i sin gamla avdankade favorit, dessutom kostade det för mycket.

Så en dag åkte mamman iväg på semester och då passade dottern på att överraska sin käre mor, eller mammut, som jag föredrar att säga, genom att inhandla en ny fin säng som present till henne. Den gamla körde hon iväg till tippen och dumpade.

Så när modern kom hem och dottern skulle visa sin fina omtänksamma present för henne så blev reaktionen raka motsaten till vad hon hade väntat sig. Mamman föll ihop av gråt och chock på golvet och jämrade sig och dottern kunde ju inte förstå varför. Varför hade hennes mor inte blivit glad för den fina presenten?

Det visade sig att mamman hade lagt hela sitt livs besparingar under madrassen i sin gamla ruttna säng. En besparing på närmare åtta miljoner kronor...

De åkte tillbaka till tippen igen, men det var lönlöst, den var så stor och tömdes regelbundet. Sängen var borta, åtta miljoner kronor brändes bokstavligen talat upp i rök!

Dottern fick ju helt klart ett mindre arv än väntat... Och ett fruktansvärt dåligt samvete! Usch, kan ni tänka er? Man kanske ska hålla i sina goda gärningar i fortsättningen? Som sagt, jag fick helt ont i magen av denna historia, tyckte så synd om både mamman och dottern. Fyfan rent ut sagt!

Jag ska i alla fall inte sova med min lön under huvudkudden inatt!

Lilla kisen

 
Det här var en gång min katt. Nu är det min fars och den är tjock som aldrig förr. Jag tror pappa har bestämt sig för att få den att äta ihjäl sig. Dessutom är den elak, den biter och river alla som försöker klappa den. Jag trodde att jag hade ställt in mig lite hos den idag efter att ha gett den mat och varit hemma hos pappa ett par dagar, och han verkade vilja bli klappad... Men tji fick jag, kattaskrället på nio kilo hoppade på min arm, låste den i ett hjärngrepp och försökte döda den som en annan råtta. Jag har en del fina rivmärken som minne och dessutom tänker jag aldrig klappa den igen.. Den är som sagt elak!!

En hemsk bekännelse

Tänkte sätta mig och svara på ytterligare ett test, mest för skojs skull, tills jag såg att den första frågan var: vilken svordom använder du mest, och eftersom jag är lite grov i munnen ibland så ville jag helst inte det. Eller, nej jag är inte grov i munnen, det är bara det att ett speciellt ord har fallit mina humör-svängningar i smaken.. Och det är inget ord som passar en liten, till synes oskuldsfull tjej (jag vill j ugärna inbilla mig det ibland)..

Okej. Det är väl lika bra att vara ärlig då. Min favoritsvordom är : Fitta.

Hemskt va?

För att lära känna mig lite

Vad glad jag är att du tittar in, du är troligen den enda som läser min blogg. Jag är ju ingen primadonna, kändis eller för övrigt extraordinär person. Jag är jag. Och det är en liten tjej som uttrycker sig på skånskans allra grötigaste dialekt: trelleborgskan, som för ofta har för många bollar i luften och som trivs bäst på scen.

Det är jag det, eller, rättare sagt, det är bara en liten del av det jag är.

Men, för att lära känna mig har jag gjort ett litet allmänt test här. (Det kan ju bli rätt intimt om jag bara har en läsare, nästan som på tu-man-hand!)


Hur bor du: Hm, mest hos min mammut. Men då och då tittar jag in hos min pappa, en 60+ version av ungkarlslya.
Brukar du komma i tid: Om jag skulle skriva ett cv hade jag självklart sagt ja, men nu ska jag ju vara ärlig, så nej, inte särskilt ofta!
Hur lång är du: En känslig fråga, har alltid varit den kortaste i klassen och det lär förbli så eftersom mina 159 cm inte skjuter i längden längre...
Kan du laga mat: En maträtt typ.. Men den är svingod!
Vad jobbar du med/pluggar du: Just nu jobbar jag i en korvakjolle (på svenska: korvkiosk) annars pluggar jag estetiska programmet dans/teater
Vad har du på dig just nu: Mina slitna svarta shorts och en grå t-shirt från abercrombie, detta matchar jag med... ett hårband och oborstat hår! (nej jag är ingen modebloggerska)
Har du någon fobi: Allmänna toaletter, kissa utomhus och ormar!
Hade du en bra kväll igår: Ja! Eller, med tanke på febern och den svullna haslen så ja. Min fina Gustav kom med falafel och hyrfilm.. och en ny digitalkamera, så jaaa, det hade jag!
Vilket är ditt senaste inköp:  Delikatess oliver! Mumma!
Din favoritdryck på morgonen: Te med massamassa honung!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Hmm.. just det! Det var mina surt förvärvade jordgubbsplockarpengar!
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp, den som står hos min far!
Vad hade du sönder senast: Min glasvas.. Vi behöver inte prata om det, jag är så klumpig ibland så att jag skäms..
Vem snackade du med senast: Far min.
Varm favoritdricka: Te
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Hmpf.. Orh, flädersaft!
Alkoholhaltig favoritdricka: Passoa eller GT
När gjorde du senast något riktigt dumt: Oj.. jag är ju ingen ängel, men jag gör inte heller dumma saker dagligen, mest för att jag får så dåligt humör. Just nu kommer jag inte på någonting faktiskt...
Saknar du någon just nu: OLIVIA!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säga emot mig..
Någon jag stör mig på: plastic fantastic brudar är inte min grej, så kan vi ju säga!
Intressen: Teater, sång, konståkning, dans med mera.
senaste person du kramade: Gurra G
Senaste person du ringde: Gurra G
Senaste person som ringde dig: Mammuten
Vad drack du senast: Ananasjuice
Vill du ha barn: det är väldigt mycket från och till. Allt beror på dagens erfarenheter av de små knodden.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, inte speciellt, det är typ ett år kvar dessutom njuter jag så mycket av att vara myndig nu!
Har rakat dina ben någon gång: haha, ja för fan! Kände dock nu att det nog var ett tag sen..
Är du sugen på något nu: Cashewnötter och kladdkaka!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inte en endaste!
Använder du hudkräm: Lite av en fanatiker så ja!
Attraheras du av män med skägg: Ovårdad skäggstubb på yngling: JA! Skägg på gamling: NEJ!
Micro-pop eller poppa själv: Med tanke på att det slutade med att jag fick städa i timtals förra gången jag poppade själv (glömde locket) så föredrar jag nog micro-pop..
Brukar du baka: Nej.. eller ibland. Det är mest Gustav som står för det
Röstade du i det senaste valet: Var inte myndig då så det gick ju inte för sig.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, det tror jag nog. Jag ska inte analysera över det, då märker man alla skavanker..
Vilken låt lyssnade du senast på: Soundtracket till transformers
Har någon annan sovit i din säng inatt: Gurra G höll mig sällskap
Vad tycker du är äckligt: När folk snyter sig in public!
Har du pengar på mobilen: Jag har abonnemang, så ja. Men det ligger på alldeles för mycket denna månaden, som alla andra månader... suck!

Det var det det!


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0